Een laatste groet...

Bloemen zijn een vorm van troost bij het nemen van afscheid van een dierbare. Wij staan klaar om u te helpen bij het samenstellen van een mooi bloemen arrangement, of bij het bestellen van een waardevol rouwstuk. Wij creëren met veel tijd en aandacht en natuurlijk in overleg graag een prachtig stuk voor u.  Hieronder volgt een kleine impressie van eerder gemaakte stukken zodat u een glim van de mogelijkheden krijgt. Voor een passend advies nodigen wij u graag uit in de winkel om samen tot een zo mooi mogelijk arrangement te komen.

Bij het overlijden van een dierbare moet er in een korte tijd veel geregeld worden. Daarbij ook het uitzoeken van een bloemstuk. 
Om dat zo persoonlijk mogelijk te doen, is het mooi om iets uit te zoeken wat echt bij de persoon past. Denk daarbij aan een kleur, lievelingsbloem of een persoonlijk item wat kan worden verwerkt in het bloemstuk. 

Aan het bloemstuk kan een lint of kaart met tekst worden bevestigd. Ook verzorgen bij de bloemen in overleg tot aan de uitvaart. 

Openingstijden & contact

Ma:       13:00 – 17:30
Di – Vr:  9:00 – 17:30
Za:         9:00 – 16:00

Doordeweeks zijn wij tussen 12:00 en 13:00 gesloten

Whatsapp: 06-41710796
Telefoon:   0226-420454
Email:         bloemenboetiek.tamara@gmail.com

bloemen

Tamara's Bloemenboetiek

Lokaal én online uw adres voor bloemen en cadeautjes

Winkelwagen